Helgmeny V.27

    Förrätt

  • Rökt ankbröst
    serveras med apelsinemulsion, rostade valnötter och balsamicoreduktion

    165kr

    Lax och räkröra
    serveras på salladsbädd med rågbröd

    125kr

    Tartar på tonfisk
    på salladsbädd serveras med vasabicremé samt friterad rättika

    165kr
  • Varmrätt

  • Halstrad torskrygg
    serveras med brynt smör,pepparot, skaldjursceviche samt potatis och blomkålspuré

    279kr

    Helstekt oxfilé
    med salviasky, soltorkad tomatcremé samt potatisterrine

    279kr

    Friterad grön sparris
    med bulgursallad samt rostad paprikacremé

    279kr

    Räksmörgås
    serveras på rågbröd, med majonnäs samt picklad rödlök

    295kr

    Fish & chips
    serveras med tartarsås, ärtpuré och picklad rödlök

    249kr
  • Dessert

  • Crème brûlée
    serveras med färska bäe

    115kr

    Mjölkchokladpannacotta
    med björnbärcoulis och cointreugrädde

    115kr

    Chokladtryffel

    65kr
  • Barnmeny

  • Fish & chips med tartarsås

    159kr