Helgmeny

    Förrätt

  • Rökt ankbröst
    serveras med apelsinemulsion, rostade valnötter och balsamicoreduktion

    165kr

    Lax och räkröra
    serveras på salladsbädd med rågbröd

    125kr

    Tartar på tonfisk
    på salladsbädd serveras med vasabicremé samt friterad rättika

    165kr
  • Varmrätt

  • Halstrad hälleflundra
    serveras med brynt smör, pepparrot, räkceviche samt potatispuré med basilika och parmesan

    279kr

    Grillad lammytterfilé
    serveras med timjansky, paprika och auberginesalsa samt potatisterrine

    279kr

    Friterad grön sparris
    serveras med ljummen bulgursallad samt tryffelaioli

    279kr

    Räksmörgås
    serveras på rågbröd, med majonnäs samt picklad rödlök

    295kr

    Fish & chips
    serveras med tartarsås, ärtpuré och picklad rödlök

    249kr
  • Dessert

  • Crème brûlée
    serveras med färska bär

    115kr

    Blåbärscheesecake
    med hallonmylta

    115kr

    Chokladtryffel

    65kr
  • Barnmeny

  • Fish & chips med tartarsås

    159kr