Helgmeny V.17

    Förrätt

  • Rökt ankbröst
    serveras med apelsinemulsion och rostade valnötter och balsamicoreduktion

    145kr

    Skagenröra
    serveras på salladsbädd med rågbröd

    125kr

  • Varmrätt

  • 279kr

    Grillad entrecote
    med ramslöksmör, balsamicosky, tomatsalsa samt potatisterrine

    279kr

    Långbakad spetskål
    serveras med rostad sesamcremé samt pärlcouscous sallad

    279kr

    Räksmörgås
    serveras på rågbröd, med majonnäs samt picklad rödlök

    295kr
  • Dessert

  • Crème brûlée
    serveras med färska bär

    115kr


    Choklad pannacotta

    serveras med hallonmylta och vispgrädde

    115kr

    Chokladtryffel

    75kr
  • Barnmeny

  • Köttbullar serveras med potatispuré och gräddsås

    159kr