Lunch & helg

Meny

Kök vardagar 11.30 – 14.30 – helg 12.00 – 15.30

Lunchmeny v.13

Förrätt

Lax och räkröra serveras på rågbröd

Varmrätter

Måndag

Halstrad långarygg serveras med brynt sardell och basilikasmör amt potatispuré

Kycklingryta serveras med jasminris

Svamprisotto serveras med hyvlad parmesan

Tisdag

Grillad lax serveras med gräslökshollandaise och kokt potatis

Baconlindad köttfärslimpa serveras med gräddsås och purjolökspotatis

Svamprisotto serveras med hyvlad parmesan

Onsdag

Örtgratinerad torsk serveras med potatispuré och fänkålscrudité

Grillad flankstek serveras med tryffelbearnaise och råstekt potatis

Morotsbiffar serveras med grönsaksris och tomat/basilikasås

Torsdag

Fiskgratäng  serveras med dill och räkor

Viltskav serveras med potatispuré och rårörda lingon

Morotsbiffar serveras med grönsaksris och tomat/basilikasås

Fredag

Halstrad havsöring serveras med fransk potatissallad och kaprisemulsion

Schnitzel  serveras med rödvinssås och örtsmör

Morotsbiffar serveras med grönsaksris och tomat/basilkiasås

Dessert

Vaniljpannacotta serveras med jordgubb och rabarberkompott


Helgmeny v.12

Förrätt

Lax och räkröra på sallad och rågbröd

Skaldjursterrine serveras med romsås och plocksallad

Varmrätter

Halstrad långarygg serveras med örtsås och duchessetoppar

Grillad hängmörad entrecoté serveras med salviasky och friterad parmesanpotatis

Fish’n chips  serveras med tartarsås, ärtröra

Svamprisotto serveras med hyvlad parmesan

Räksmörgås på rågbröd serveras med picklad rödlök

Dessert

Vaniljpannacotta serveras med jordgubb och rabarberkompott samt rostad vit choklad

Är du allergisk?
Fråga oss om innehållet i maten!

Med reservation för ändringar.