Lunch


Jul inspirerad meny för 28 & 29 november

Förrätt

Havsterrin på lax, torsk & kräfta, serveras på grön bädd med regnbågsrom

Fisk

Halstrad hälleflundra med brynt pepparrotssmör samt blomkålspuré

Kött

Grillad Oxfilé serveras med portvinssås samt potatiskaka

Vegetarisk

Rödbeta serveras med getost, valnötter samt honung

Dessert

Saffranspannacotta serveras med björnbärs kompott

Förrätter 95kr
Varmrätter 195kr
Desserter 95kr


Lunch vardagar 11.30 – 14.00 – helg 12.00 – 15.00

Vi har inte fasta menyer som ligger ute vecka för vecka utan vi serverar varje dag olika alternativ av förrätter, varmrätter med fisk, kött & vegetariskt samt olika desserter. Vi strävar alltid efter att hitta bästa råvaror och vi slår gärna ett extra slag för Dagens fångst.

Dagens fångst
Landet (kött)
Trädgårn (veg)

Förrätter 95kr
Varmrätter 129/195kr
Desserter 95kr

Välkomna!

Är du allergisk?
Fråga oss om innehållet i maten!

Med reservation för ändringar.