Lunch & helg

Meny

Kök vardagar 11.30 – 14.30 – helg 12.00 – 15.30

Lunchmeny v.6

Förrätt

Lax och räkröra serveras på rågbröd

Varmrätter

Måndag

Halstrad lax serveras med kräftsås och duchesse

 Grönpepparbiffar serveras med cognacsås och friterad potatis

Friterad zucchini serveras med sauterade grönsaker och tryffelemulsion

Tisdag

Skaldjursgratinerad lubb serveras med dillstompad potatis

Grillad fläskfilé serveras med vitlökspotatis och rostad paprikasås

Friterad zucchini serveras med sauterade grönsaker och tryffelemulsion

Onsdag

Halstrad kummel serveras med brynt pepparrotssmör och varm potatissallad

Grillad flankstek serveras med balsamicosky och ugnsbakade betor

Friterad zucchini serveras med sauterade grönsaker och tryffelemulsion

Torsdag

Pocherad torsk serveras med ägg och gräslökssås

Lasagne serveras med tomat och löksallad samt hyvlad parmesan

Frittata serveras med spenat, honung och getost

Fredag

Långarygg serveras med brynt smör och räkceviche

Klassisk schnitzel serveras med råstekt potatis och örtsmör

Frittata serveras med spenat, honung och getost

Dessert

Fläderpannacotta serveras med jordgubbscoulis


Helgmeny v.5

Förrätter

Lax & räkröra serveras på rågbröd

Carpaccio på rökt hälleflundra serveras med pepparrotsemulsion

Huvudrätter

Halstrad torskrygg serveras med brynt skaldjurssmör, blomkålspuré samt sauterade grönsaker

Grillad hjortfilé serveras med madeirasås, potatiskaka, fräst svamp samt  friterad palsternacka

Svamp och tryffelrisotto serveras med hyvlad parmesan

Desserter

Crème brûlée med färska bär

Fläderpannacotta med mango och havrecrunch

Är du allergisk?
Fråga oss om innehållet i maten!

Med reservation för ändringar.