Meny
Kök vardagar 11.30 – 14.30 – helg 12.00 – 15.30
Lunchmeny v.6
Förrätt
Lax och räkröra serveras på rågbröd
Varmrätter
Måndag
Halstrad lax serveras med kräftsås och duchesse
Grönpepparbiffar serveras med cognacsås och friterad potatis
Friterad zucchini serveras med sauterade grönsaker och tryffelemulsion
Tisdag
Skaldjursgratinerad lubb serveras med dillstompad potatis
Grillad fläskfilé serveras med vitlökspotatis och rostad paprikasås
Friterad zucchini serveras med sauterade grönsaker och tryffelemulsion
Onsdag
Halstrad kummel serveras med brynt pepparrotssmör och varm potatissallad
Grillad flankstek serveras med balsamicosky och ugnsbakade betor
Friterad zucchini serveras med sauterade grönsaker och tryffelemulsion
Torsdag
Pocherad torsk serveras med ägg och gräslökssås
Lasagne serveras med tomat och löksallad samt hyvlad parmesan
Frittata serveras med spenat, honung och getost
Fredag
Långarygg serveras med brynt smör och räkceviche
Klassisk schnitzel serveras med råstekt potatis och örtsmör
Frittata serveras med spenat, honung och getost
Dessert
Fläderpannacotta serveras med jordgubbscoulis
Helgmeny v.5
Förrätter
Lax & räkröra serveras på rågbröd
Carpaccio på rökt hälleflundra serveras med pepparrotsemulsion
Huvudrätter
Halstrad torskrygg serveras med brynt skaldjurssmör, blomkålspuré samt sauterade grönsaker
Grillad hjortfilé serveras med madeirasås, potatiskaka, fräst svamp samt friterad palsternacka
Svamp och tryffelrisotto serveras med hyvlad parmesan
Desserter
Crème brûlée med färska bär
Fläderpannacotta med mango och havrecrunch
Är du allergisk?
Fråga oss om innehållet i maten!
Med reservation för ändringar.